24 April 2010

Meidenteam D5M Kampioen!

Na een bloedstollend spannende wedstrijd in Hilvarenbeek, die pas in de tweede helft een ruime voorsprong voor onze meiden opleverde, hebben ze prachtig gewonnen met 7-4 van Hilvaria.

Serena speelde geweldig en was de absolute topscoorder, maar ook Inge liet zich van haar beste kant zien. Helaas viel ze vlak voor het einde uit vanwege een zware blessure en véél pijn. Jammer Inge, dat we je moesten missen en dat jij een deel van de feestelijkheden moest missen!

De (kinder-)champagne knalde na de confettikanonnen, die het veld vrolijk versierden. Het was écht een kampioensfeest! Op BVV werd het meisjesteam ook binnengehaald als echt kampioenen en waren er bekers, friet en natuurlijk "We are the Champions".

Ter afsluiting van het seizoen én de trainingsperiode van Linda wordt er van zaterdag op zondag nog gekampeerd in een gigantische tent in Helvoirt. Het feest zal nog wel even door gaan...

Wil je alle foto's rustig bekijken of downloaden: klik HIER

1 comment:

Ellen Elemans said...

Gefeliciteerd, kampioenen!
Jullie waren geweldig in Hilvarenbeek. Weet alleen niet of Hilvaria zo blij was na jullie "confetti-feestje" op het veld ;-)